Syn Juda Lawa kráčí v jeho šlépějích

13.10.2020 | Osobnosti

Nejstarší potomek Juda Lawa se snaží porazit jako model a herec. Rafferty Law do světa showbyznysu proniká hladce díky vlivu slavného táty. Po něm zdědil nejen obstojný vzhled, ale také vášeň pro cigarety. Z toho moc nemá radost matka Sadie Frostová, s níž se Jude rozvedl v roce 2003.

Třiadvacetiletý Rafferty si teď vychutnával cigaretku v pauze dlouhého focení v Londýně. A při labužnickém vychutnávání tabáku ho nafotili paparazzi.

Nejstarší Judův potomek se herecky ukázal ve filmu Twist, v němž hraje Olivera Twista. Během filmování se sblížil s Ritou Orovou, která hrála Ferinu Lišáka. Po třech měsících se ale rozešli.

„Rita vycházela s Raffertym velmi dobře, parádně to mezi nimi jiskřilo. Sblížili se v době, kdy oba pracovali v Londýně, ačkoli nic neplánovali a brali den za dnem, jak plynuly. Jenže v poslední době Rita trávila mnoho času mimo zemi a už spolu tolik nekomunikují, nemluvě o tom, že nedělají to, co páry běžně dělají,“ citoval v únoru The Sun.

Herec Rafferty Law (zdroj: Instagram/rafflaw)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat